Erik Ziengs: Wie de tijd niet neemt om te genieten van alle moois in dit leven, is extra tijd vaak niet gegeven

Hij houdt niet van stroperigheid, zelfs niet van stroop, maar wel van het ondernemerschap waaruit dit product en vele andere voortkomen. Want in de Drentse inborst van Erik Ziengs klopt een ondernemershart pur sang. De naderende afsluiting van het kamerreces betekent voor hem de aftrap van het zichtbare werk als volksvertegenwoordiger. Met Drenthe als achterland bood de val van Balkenende IV hem de gelegenheid om  -met 8.000 voorkeursstemmen-  de landelijke politiek in te stappen.

Begin juli (2010) onderscheiden met de Thorbeckepenning als kroon op ruim twintig jaar onbezoldigd werk binnen de lokale VVD, een paar weken daarvoor ingezworen als lid van de Tweede Kamer voor die partij. EZ, MKB, ZZP, het valt allemaal onder zijn fractieportefeuille. Onder de button ‘credo’ op zijn persoonlijke website vind je geen one-liner, maar een klip en klare lijst van onderwerpen waarvoor hij zich in zijn nieuwe functie wil inzetten.

Lees meer….


Lees het hele interview in het boek Tijd voor Politiek! De rijk met zwart/wit-foto’s geïllustreerde bundel telt 291 pagina’s en is leverbaar vanaf 25 juni 2012.

Bij de bundel hoort kosteloos een full colour versie voor de iPad.
De iPad-versie is ook los te bestellen.

Info + direct bestellen: http://www.gopher.nl/shop/title.asp?barcode=ISBN&id=9789051797824