Ard van der Steur: Tijd is enerzijds mijn minnares en anderzijds mijn beul

Fortis is niet alleen thuis in de Kosmos maar ook in de Kamer. En wel aan de pols van VVD-er  Ard van der Steur. Dit jaar verruilde hij de advocatuur voor de landelijke politiek. Het streepjespak bleef en de zegelring en het horloge uit het midden van de vorige eeuw ook. Het uurwerk oogt fraai op de Staatsalmanak van een slordige eeuw eerder, die hij speciaal voor dit doel tevoorschijn haalt uit de boekenkast in zijn werkkamer. Maar eerst vandaag, de Dag van de Duurzaamheid.

“Het is een van de vele thema’s waar het conflict ligt tussen economie en milieu. Als je die twee niet in balans brengt, zal het eindresultaat niet duurzaam zijn. De vernieuwing die daar nodig is, is dat die twee dingen hand in hand moeten gaan, zoals in de dagen van Winsemius en ook die van Nijpels.“ Gaat de ontwikkeling meer die richting op, of juist minder?

Lees meer….


Lees het hele interview in het boek Tijd voor Politiek! De rijk met zwart/wit-foto’s geïllustreerde bundel telt 291 pagina’s en is leverbaar vanaf 25 juni 2012.

Bij de bundel hoort kosteloos een full colour versie voor de iPad.
De iPad-versie is ook los te bestellen.

Info + direct bestellen: http://www.gopher.nl/shop/title.asp?barcode=ISBN&id=9789051797824