Ewout Irrgang: Tijd is een beperking

Vandaag praat iedereen over de FIFA. Dat Nederland zijn wet zou willen wijzigen om de internationale voetbalbond (door sommigen inmiddels al ‘de Zonnekoning’ genoemd) tegemoet te komen in haar fiscale verlangens  -want het is stikken of slikken, wil ons land samen met zijn zuiderburen in aanmerking komen voor de organisatie van het WK van 2018 of 2022-  is veel mensen flink in het verkeerde keelgat geschoten.

Een van hen is SP-kamerlid Ewout Irrgang. “We hebben geen bezwaar tegen een feestje, maar niet tegen iedere prijs. De prijs die de FIFA vraagt is echt belachelijk. We moeten niet de rechtsstaat opzij zetten om de FIFA te behagen. We zullen als SP geen wetswijziging steunen om de FIFA totale belastingvrijheid in Nederland te geven. Wat je verder van voetbal vindt is iets heel anders. Die dingen moet je wel van elkaar scheiden.”

Lees meer….


Lees het hele interview in het boek Tijd voor Politiek! De rijk met zwart/wit-foto’s geïllustreerde bundel telt 291 pagina’s en is leverbaar vanaf 25 juni 2012.

Bij de bundel hoort kosteloos een full colour versie voor de iPad.
De iPad-versie is ook los te bestellen.

Info + direct bestellen: http://www.gopher.nl/shop/title.asp?barcode=ISBN&id=9789051797824