Hero Brinkman: ‘Tijd’ is van het moment waarop je opstaat totdat je weer naar bed gaat

Kan een politicus in luttele momenten vier keer een draai van honderdtachtig graden maken? PVV-er Hero Brinkman deed het. In een supersnelle F16 van de Koninklijke Luchtmacht. Het is even slikken bij zo’n dubbele roll-over. “We vlogen richting Friesland tussen twee luchtlagen door, dus boven je en onder je een wolkenlaag. Dat is fantastisch. Dan heb je ook echt benul van je snelheid.”

Brinkman is gefascineerd door alles wat vliegt, maar in de politiek houdt hij liever de benen op de grond. Het kost wel meer tijd om daar vooruit te komen, aangezien de politiek niet op kerosine maar op consensus draait. “Ik besteed heel veel tijd aan politiek. Ik ben ook bezig met het schrijven van een boek en ik ben een klusser. Aan en in mijn huis doe ik alles zelf. Dus ik zit niet zoveel, en áls ik zit is het meestal achter de computer.” Is er dan nog tijd voor de altijd doordraaiende Haagse papierwinkel?

Lees meer….

 


Lees het hele interview in het boek Tijd voor Politiek! De rijk met zwart/wit-foto’s geïllustreerde bundel telt 291 pagina’s en is leverbaar vanaf 25 juni 2012.

Bij de bundel hoort kosteloos een full colour versie voor de iPad.
De iPad-versie is ook los te bestellen.

Info + direct bestellen: http://www.gopher.nl/shop/title.asp?barcode=ISBN&id=9789051797824